Konfirmationsforberedelse og konfirmationer

Konfirmationsforberedelse 2018-19

Flere oplysninger kommer efterhånden, som de foreligger 


Konfirmationer 2019

Nøvling Kirke: søndag den 28. april.

Gunderup Kirke: søndag den 5. maj.

Gistrup Kirke: lørdag den 11. maj (elever fra 7a og 7b)

Gistrup Kirke: søndag den 12. maj (elever fra 7c og 7d)

Gunderup og Gistrup sogne hører i 7 kl. til Gistrup Skoles distrikt. Desuden er der i klasserne elever fra Sønder Tranders sogn, hvorfor der også er tilbud om konfirmation i

Sønder Tranders Kirke: lørdag den 11. maj 

Hvis elever fra andre skoler ønsker konfirmation i vores kirker, kan præsterne kontaktes.

Elever fra Gistrup Skole går til konfirmationsforberedelse i Gistrup Kirke, uanset om man skal konfirmeres i Gunderup, Gistrup eller Sønder Tranders.  

 

Konfirmationer 2018

Nøvling Kirke: søndag den 29. april

Gunderup Kirke: søndag den 6. maj

Gistrup Kirke: lørdag den 5. maj (elever fra 7a og 7b)

Gistrup Kirke: søndag den 6. maj (elever fra 7c) 

Sønder Tranders Kirke: lørdag den 5. maj 

 

 

Lidt om konfirmationsforberedelse

Da du blev døbt, sagde dine forældre ja på dine vegne. Ved konfirmationen er det din egen tur til at sige ja til den kristne tro. Ved konfirmationen bekræfter Gud det løfte, han gav, da du blev døbt. Nemlig løftet om altid at være der for dig. Også når du nu går fra at være barn til at være ung, for konfirmationen er det kirkelige ritual, der markerer overgangen fra barndom og ungdom.

Mange konfirmander er i tvivl, om de nu tror rigtigt eller nok til at blive konfirmeret. Men man kan ikke sætte tro på formler, så det handler ikke om at tro nok. Tro handler også om tvivl. Og så er det så heldigt, at det ikke kun er dig, der skal sige ja ved konfirmationen. Det er nemlig først og fremmest Gud, der bekræfter at være med dig. Så man kan sige, at du ved konfirmationen ikke siger noget om, hvor meget eller lidt, du tror. Men du siger ja til at blive velsignet og til at Gud er en del af dit liv. Du skal dog være døbt for at kunne blive konfirmeret, så hvis du ikke allerede er døbt, skal du døbes, før du kan blive konfirmeret.

Konfirmander 2017