torsdag31okt2019

Meditativ drop-in koncert i Gistrup

torsdag31okt2019 kl. 19:00 - 21:00

Der bliver tale om en lidt anderledes koncertoplevelse, denne Allehelgens aften i Gistrup kirke. Med fokus på ro og fordybelse, vil denne aften gøre brug af flere virkemidler. Der vil være fokus på meditativ og beroligende musik. Både kor, cello, klangskåle, klaver , solosang og orgelmusik vil bidrage til dette, og der vil desuden være enkelte oplæsninger ind imellem. Blandt de mere eksotiske instrumenter, der også medvirker, kan nævnes Kalimba , Indiansk havtromme og Tibetanske syngeskåle, der understreger bl.a. de smukke salmefortolkninger, på en helt unik og stemningsskabende måde, hvor teksten sættes i et meget skarpt og smukt fokus.

Selve kirkerummet vil der også eksperimenteres med, for at understrege den samlede stemning. Der vil blive vist smukke lysbilleder på væggen, med fokus på natur og skønhed, og det vil være muligt at bevæge sig stille rundt i rummet i løbet af koncerten og fx tænde et lys i kirkens smukke lys-globe, eller trække et englekort, eller evt. sætte sig i en af de opstillede sækkestole og slappe af og nyde rummet.

Musikken vil være en blanding af kendt og mindre kendt klassisk musik, og indimellem krydret med mere meditative klange og virkemidler.

Man er velkommen til at komme og opleve blot dele af koncerten, eller blive og nyde den fulde koncert.

Undervejs vil der desuden være mulighed for at få en kop kaffe eller købe et glas vin.

Der er fri entré.

plakat 3 meditativ koncert.pdf