torsdag01nov2018

Koncert med Villads og Valdemar i Gistrup

torsdag01nov2018 kl. 19:30 - 20:30

I Gistrup Kirke. Villads tog danskernes hjerte, da han i 2015 deltog i DR´s udsendelse om "Vidunderbørn" og charmerede alle med sit violinspil. Denne aften optræder han med sin bror Valdemar, der også spiller violin. De to brødre har vundet flere internationale priser og konkurrrencer. Desuden medvirker en gæstesolist, nemlig ukrainske Taya Lukashova. 

 

Fra pressemeddelelsen: 

Villads på 16 år og Valdemar på 19 år er to brødre, der elsker at spille violin og optræde for et publikum. De har spillet duetkoncerter siden de var 7 og 10 år gamle. I deres repertoire indgår alt fra klassiske violinkoncerter til populære musikstykker, både ældre og nyere kompositioner. De har begge vundet priser ved violinkonkurrencer både i Danmark og i udlandet. Villads har her i 2018 vundet guldmedalje i Berlingske Tidendes klassiske musikkonkurrence. Valdemar fik guldmedalje i samme konkurrence i 2015.

Musikken har ført de to brødre vidt omkring. I foråret 2017 blev de inviteret til Maryland i USA for bl.a. at optræde på Sandy Spring Museum, og dette forår rejste Villads & Valdemar sammen med gæstesolisten Taya til børnehjemmet i Uummannaq på Grønland for at spille og undervise de unge dér.

Valdemar og Villads begyndte at spille violin, da de var 5 og 7 år gamle. Siden 2012 har de været gæstestuderende på konservatoriet Hans Eisler i Berlin.

Taya Lukashova som er 18 år, er en ukrainsk sangerinde, der i denne sæson spiller med som gæstesolist. Hun studerer med Valdemar og Villads i Berlin.