tirsdag26jan2021

AFLYST: Filmaften - første af tre aftener om kristendommen

tirsdag26jan2021 kl. 19:00 - 22:00

Konflikt og forsoning I. Studiekreds ved Johs. Kühle, tidl. højskolelærer og sognepræst. De tre aftner udsættes til næste sæson

26. januar kl. 19.00-21.45: Temaaften med film. 

Den først af tre aftener i Gistrup Kirke om et vigtigt tema i den kristne tro. En oversigt over hele forløbet kan ses her og udskrives ud som en folder (bemærk, datoerne i folderen er endnu ikke opdaterede)! 

Et komediedrama, der tegner et humoristisk og hudløst ærligt billede af en bitter mand med stor sans for retfærdighed. Han har det svært, både med sig selv og andre. Han er pensionist, enkemand og ensom.  Noget skyldes ham selv medens andet er skæbne. Ændringen sker, da en ny familie flytter ind i kvarteret. Et humoristisk og hudløst ærligt billede af et menneske, som flere gange i sit liv er blevet ramt af modgang og død. Han har lært at klare sig ved sin dygtighed og hårdt arbejde. Han har udviklet en betydelig sans for retfærdighed, som han gerne lader andre mærke, når de krydser hans vej. Men noget lykkeligt liv giver det ham ikke. Der mangler noget. 

Efter filmen er der samtale om konflikt, tilgivelse og forsoning.  

Tilmelding, helst senest den 20. januar til Johs Kühle, mobil 22 26 79 70, e-post: johs.kuehle@gmail.com. Her fås også yderligere oplysninger.  

Der kan købes kaffe. Bemærk: Kirkemagasinet annoncerer, at der begyndes med spisning. Spisning er fravalgt pga. Covid-19

De følgende aftener:

Tirsdag den 16. februar kl. 19.00-21.00: Konflikt og kærlighed. Ret og rimelighed, overbærenhed og kærlighed.

Den tredje dato findes af deltagerne. kl. 19.00-21.00: Forsoning og tilgivelse. Hvordan komme videre med sit liv?

Et mere detaljeret program fås ved henvendelse til kirken: tlf. 98 31 43 39 / kirketjener@gistrup-kirke.dk.