Juniorkor for 4.-7. klasse

KAN DU LIDE AT SYNGE? I Gistrup kirke har vi nu et Junior-kor, der er for dig der går i 4.-7. klasse og er glad for synge. Vi holder korprøver (næsten) hver onsdag. Enkelte gange i løbet af året samles vi en weekend.Vi skal synge mange forskellige slags musik: Nyt og gammelt, kirkeligt og pop, musical og klassiske sange og måske skal vi også spille lidt skuespil. 

Sæsonen for Juniorkoret er slut. Hvad der sker efter sommerferien, er endnu uafklaret. Oplysninger lægges på hjemmesiden, når de foreligger.

 

 

Gistrup Kirkes Ungdomskor

Ungdomskoret øver hver torsdag kl. 16.30 - 18.40.

Ungdomskoret deltager i de fleste gudstjenester i Gistrup Kirke, samt enkelte gudstjenester i Gunderup Kirke. Koret laver koncerter, og medvirker ved musik-gudstjenester.

Hver jul og forår laver vi en eller flere koncerter.

Det er lønnet arbejde at synge i koret. Der er optagelsesprøve til koret.

Vi tager også nogle gange på ture ud af huset for at synge med andre unge fra andre kor.

Og så afholder vi hvert år korweekend hvor vi hygger og synger sammen og sover i kirken. Det er altid super sjovt. 

Vi synger mange forskellige slags musik: Både gammelt og nyt musik. Rytmisk og klassisk. Glad musik og sørgelig musik. Det vigtigste er at vi synger SAMMEN!

Kontakt organist Elisabeth Dorthea Bech-Egstrup for tilmelding eller for yderligere info.

elisabech@gmail.com, tlf. 2624 9706.

Vidste du at musik styrker og understøtter hjernen i flere sammenhænge, da det er en af de discipliner hvor flest hjernecentre aktiveres samtidig? Således kan musik styrke din faglige udvikling inden for en lang række skolefag.