Spaghetti-, børne- og familiegudstjenester

Søndagsgudstjenester, hvor der er tænkt på børn- og familier

Der står (måske) mere om gudstjenesterne i 'Kalender'

Familiegudstjeneste søndag den 28. januar kl. 14.00 i Gunderup Kirke. Gudstjenesten er samtidig afrunding på årets minikonfirmander i Gunderup. 

Familiegudstjeneste og fastelavnsfest søndag den 11. februar kl. 10.30 i Gistrup Kirke. Efter gudstjenesten er der tøndeslagning og fastelavnsboller.  

Palmesøndag søndag den 25. marts kl. 10.30 i Gistrup Kirke. Kirkens fødselsdag. Familievenlig gudstjeneste med festligt indtog /procession med palmegrene, børnekirke under prædikenen. Efter gudstjenesten er der fødselsdagskirkekaffe. Kirken blev indviet Palmesøndag 1986. Gudstjenesten er samtidig afslutning på årets minikonfirmandhold i Gistrup

Æggejagt for børnhavebørn torsdag den 22. marts kl. 9.30 i Gistrup Kirke. Optakt til påske i kirken med sang, drama og fortælling. Derefter "jagt" efter påskeæg og en forfriskning i sognesalen. 

 

Spaghettigudstjeneste / kirke for småfolk

Børnegudstjenester i Nøvling og Gistrup.

Gudstjenester for 0-10 årige med far/mor/bedsteforældre/ søskende. Gudstjenester af ca. ½ times varighed for 0-10 årige. Bagefter spisning. En god mulighed for at få en god gudstjenesteoplevelse i børnehøjde, let aftensmad og fællesskab. Pris for mad: kr. 20 for voksne, kr. 10 for børn, max kr. 50 pr. familie. 

Tirsdag den 9. januar kl. 17.00 i Gistrup Kirke: Spaghettigudstjeneste

Tirsdag den 6. februar kl. 17.00 i Nøvling Kirke: Kirke for småfolk

Onsdag den 14. marts kl. 17.00 i Gistrup Kirke: Spaghettigudstjeneste

Tirsdag den 11. april kl. 17.00 i Nøvling Kirke: Kirke for småfolk