Et hit blandt babyer og mødre

OPSTARTS datoer 2017:

  •  Onsdag den 23. august 2017 kl. 10.00 i Gistrup kirke v. Solveig Poulsen

Hver fjerde baby i Danmark går til Babysalmesang - og grunden er ganske enkel: Babysalmesang opleves som nærværende, hyggeligt, roligt, tryghedsskabende og stimulerende for det lille barn! Derfor er det også en succes her på stedet.

Babysalmesang er et tilbud om en fælles musikalsk oplevelse for det lille barn sammen med far eller mor. Det hele foregår i selve kirkerummet, og det musikalske indhold er primært salmer eller kirkelig musik. Det lille barn kan ikke forstå salmernes ord, men det kan sanse stemningen og atmosfæren, og tekst og melodi kan lagre sig i barnets underbevidsthed, og blive til livslang glæde. Børnene får mulighed for at opleve salmerne gennem deres sanser ved at høre, se, føle og bevæge sig. Vi vil synge, danse og vugge salmernes stemning ind i barnet.

For at kunne deltage er det ikke nødvendigt, at man selv er god til at synge – det primære for barnet er at høre mors eller fars stemme. Samtidig er babysalmesang en god anledning til at få lært nogle salmer, der også kan bruges derhjemme.

Efter sangen får vi brød og en kop kaffe/te og en hyggesnak.

Det er ikke muligt at have ældre søskende med til babysalmesang.

  

Tilmelding til Babysalmesang til Solveig Poulsen på tlf. 40 31 05 44 eller e-mail: smh@gistrup-kirke.dk

Ved tilmelding oplyses:

- Barnets navn og fødselsdato

- Far eller mors fulde navn

- Adresse, mobilnummer og e-mail.