Babysalmesang - et hit blandt babyer og forældre

Babysalmesang finder sted onsdage kl. 10.00.

OPSTART: Onsdag den 29. august 2018 kl. 10.00 i Gistrup kirke v. sognemedhjælper Solveig Poulsen

OPSTART: Onsdag den 22. august 2018 kl. 10.00 i Nøvling Kirke v. organist Gitte Rolighed. Se mere nedenfor


Babysalmesang i Gistrup

Babysalmesang finder sted onsdage kl. 10.00.

OPSTART: Onsdag den 29. august 2018 kl. 10.00 i Gistrup kirke v. sognemedhjælper Solveig Poulsen. 

Hver fjerde baby i Danmark går til Babysalmesang - og grunden er ganske enkel: Babysalmesang opleves som nærværende, hyggeligt, roligt, tryghedsskabende og stimulerende for det lille barn! Derfor er det også en succes her på stedet.

Babysalmesang er et tilbud om en fælles musikalsk oplevelse for det lille barn sammen med far eller mor. Det hele foregår i selve kirkerummet, og det musikalske indhold er primært salmer eller kirkelig musik. Det lille barn kan ikke forstå salmernes ord, men det kan sanse stemningen og atmosfæren, og tekst og melodi kan lagre sig i barnets underbevidsthed, og blive til livslang glæde. Børnene får mulighed for at opleve salmerne gennem deres sanser ved at høre, se, føle og bevæge sig. Vi vil synge, danse og vugge salmernes stemning ind i barnet.

For at kunne deltage er det ikke nødvendigt, at man selv er god til at synge – det primære for barnet er at høre mors eller fars stemme. Samtidig er babysalmesang en god anledning til at få lært nogle salmer, der også kan bruges derhjemme.

Efter sangen får vi brød og en kop kaffe/te og en hyggesnak.

Tilmelding til Babysalmesang i Gistrup til Solveig Poulsen på tlf. 40 31 05 44 eller e-mail: smh@gistrup-kirke.dk

Ved tilmelding oplyses:

- Barnets navn og fødselsdato

- Far eller mors fulde navn

- Adresse, mobilnummer og e-mail.

 
 

Babysalmesang i Nøvling

Babysalmesang finder sted onsdag kl. 10.00

OPSTART: Onsdag den 22. august 2018 kl. 10.00 i Nøvling Kirke v. organist Gitte Rolighed.

Holdet kører de efterfølgende 8 onsdage.

Nøvling Kirke tilbyder i foråret babysalmesang. Det er et tilbud om en fælles musikalsk oplevelse for det lille barn sammen med far eller mor.

Babysalmesang, hvorfor? Babyer kan da ikke synge salmer! Nej, men sang skaber glæde, og babyer er ligeglade med, om du kan synge eller ej, din stemme er den vigtigste lyd, babyen kan høre. Sang beroliger og giver nærvær, fællesskab og tryghed. Ud over gentagelser af sange og salmer, bruges der fagter, sæbebobler, tørklæder og andet, der stimulerer babyens hjerne og medvirker til hurtigere indlæring.

Efter sangen er der kaffe og mulighed for en god snak med andre forældre om stort og småt.

Tilmelding til organist Gitte Rolighed, gitterolighed@icloud.com eller på tlf 22380486. Ved tilmelding oplyses barnets navn og fødselsdato, far/mors fulde navn, adresse, mobilnummer og e-mail.